Contact

NB. Helaas zitten de agenda’s van beide orthopedagogen vol tot aan de zomervakantie en zijn er geen aanmeldingen meer mogelijk tot september 2019.

Voor vragen, het aanmelden van uw kind of leerling of het aanvragen van een dienst kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Omdat wij veel afspraken hebben, heeft dit de voorkeur boven bellen (en onze voicemail) inspreken. De voicemail is alleen geschikt voor korte mededelingen. Wij nemen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vijf werkdagen, per mail of telefonisch contact met u op.

Graag krijgen wij bij het aanmelden van uw kind (voor diagnostiek of behandeling) aanvullende informatie over de hulpvraag. Hierdoor kan de orthopedagoog die het best past bij de vraag contact met u opnemen. U kunt zelf kiezen welke contactinformatie u achterlaat.

Vergoedingen

De orthopedagogen van Incontexto Orthopedagogen zijn beiden lid van het NVPA en het NVO. Met AGB-code (hulpverlenerscode) 94-00-7412 kunt u bij uw zorgverzekering nagaan of behandeling vanuit Incontexto Orthopedagogen (deels) wordt vergoed. Diagnostiek valt niet onder de vergoeding van zorgverzekeringen.

Praktische informatie

Incontexto Orthopedagogen is een praktijk met vestigingen in Hilversum en IJsselstein.

Vanaf 15 juli is het adres van onze nieuwe praktijkruimte:
Jan van der Heijdenstraat 309
1223 BN Hilversum

Tot 15 juli werken wij vanuit onderstaande locaties:

Praktijkadres Hilversum (Nathalie)
Oude Spoorbaan 7
1221 SC Hilversum

Dit betreft een praktijkruimte aan huis. Er is geen wachtruimte aanwezig voor ouders (maar wel veel voorzieningen in de nabije omgeving).

Bereikbaarheid
De praktijk ligt in een autovrije zone. U kunt (betaald) parkeren in de buurt van Kleine drift 71 in Hilversum.
Vervolgens loopt u de nieuwbouwwijk in en vindt u nr. 7 aan de linkerkant ter hoogte van het plantsoen (op het gebouw staat aan de zijkant KH02).

Praktijkadres Hilversum (Mirjam)
In Kinderpsy praktijk
Hilvertsweg 121 A
1214 JB Hilversum

Praktijkadres IJsselstein (Mirjam)
Eiteren 12
3401 PT IJsselstein

incontexto-nathalie

drs. Nathalie van Kordelaar
kordelaar@incontexto.nl
Tel. 06 42 164 553

mirjam_zwaan_incontexto

drs. Mirjam Zwaan
zwaan@incontexto.nl
Tel. 06 40 674 357