Contact

Helaas nemen wij door andere werkzaamheden, zoals voor de samenwerkingsverbanden in de regio, geen nieuwe trajecten aan in het gehele schooljaar 2023-2024. We plaatsen geen aanmeldingen op een wachtlijst.  Onze excuses.

Voor vragen, het aanmelden van uw kind of leerling of het aanvragen van een dienst kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Omdat wij veel afspraken hebben, heeft dit de voorkeur boven bellen (en onze voicemail) inspreken. De voicemail is alleen geschikt voor korte mededelingen en niet om verzoeken tot contact. Wij nemen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vijf werkdagen, per mail of telefonisch contact met u op.

Graag krijgen wij bij het aanmelden van uw kind (voor diagnostiek of behandeling) aanvullende informatie over de hulpvraag. Hierdoor kan de orthopedagoog die het best past bij de vraag contact met u opnemen. U kunt zelf kiezen welke contactinformatie u achterlaat.

Vergoedingen

Wij hebben geen contract met gemeenten en onze hulpverlening wordt niet vergoed. In de intake stemmen wij onze hulpverlening af op de hulpvraag.

Praktische informatie

Incontexto Orthopedagogen is een praktijk met vestigingen in Hilversum en IJsselstein. Op dit moment is er geen ruimte voor diagnostiek en behandeling in IJsselstein.

Praktijkadres Hilversum (Mirjam en Nathalie)
Jan van der Heijdenstraat 309
1223 BN Hilversum

drs. Nathalie Schmid

schmidt@incontexto.nl
Tel. 06 42 164 553

mirjam_zwaan_incontexto

drs. Mirjam Zwaan
zwaan@incontexto.nl
Tel. 06 40 674 357